Thursday, February 23, 2012

Cuba Jadi Kreatif

 
  
Assalammulaikum

Serius dah lama tak menaip panjang-panjang entri baru maklum lah sibuk sedikit tah apa yuni buat sampai tak sempat nak menaip sampai bersawang-sawang blog nie.. Hari nie yuni nak share entri cuba jadi kretif nape kretif sangat ke yuni nie sampai nak tulis entri tu.. Ngan malunya nye yuni nak cakap memang pun hehehehe takda lah mane ade...


Pernah tak korang terpikir nak buat sampul hadiah sendiri... yelah dengan design sendiri mesti puas hati begitu jugak dengan yuni. Lagi-lagi sampul hadiah untuk seorang sahabat baik ke mahu pun kekasih hati cewahhhhh tentu die orang bangga dengan hadiah korang bagi betul tak caya cuba buat dulu.. Yuni bukan main cakap tau yuni betul buat sampul hadiah sendiri serius lihat gambar di bawah hehe


Hadiah konvokesyen aty ngan nazeera tahun lepas



Modal pun bukan banyak sangat cuma kertas A4 dah Printer  tapi isi hadiah tu bergantung pada keikhlasan hati korang (saiz hadiah muat-muat untuk A4 lah kalu nak besar lagi cari lah inisiatif sendiri ye mcm mane). Tapi apa salahnya kalu meluangkan sediket masa untuk mereka  kertas hadiah tu untuk orang tersayang betul tak.. 

Hadiah hari jadi Husna Rosli


Corak kertas hadiah

 Semua bergantung kreativiti korang sendiri nak menghasilkan corak mcm mane. Jadi mula lah menjadi orang yang kreatif ia tidak merugikan anda tapi menyenangkan pikir lebih kehadapan ye 
Jom Jadi Kreatif.

Wassalam



//semangat nak gi konvo bulan 4 nie...

4 comments:

  1. kreatif btul. bleh la wat pembalut tuk hadiah konvo blan 4 ni. hehehhe.

    ReplyDelete
  2. erm kene pikir panjang nie heheheheh

    ReplyDelete